برنامه‌های اصلی ما توسعه بازاربدهی است

عشقی گفت: یکی از برنامه‌های اصلی ما توسعه بازاربدهی است.

به گزارش صدای بورس، مجید عشقی، رئیس سازمان بورس، در گفت‌گویی تلویزیونی در خصوص برنامه بازار سرمایه برای بازار بدهی و فروش اوراق گفت: یکی از برنامه‌های اصلی ما توسعه بازاربدهی است.

رئیس سازمان بورس در پاسخ به این پرسش که آیا برنامه‌ای برای فروش اوراق بدهی برای جلوگیری از آشفتگی در بازار سرمایه دارید؟ گفت: یکی از برنامه های اصلی، توسعه بازار بدهی است. سرمایه گذاران مختلفی در بازار سرمایه وجود دارند، یک سری از سرمایه گذاران علاقه به خرید سهام دارند و یک سری دیگر از سرمایه گذاران اقدام به خرید اوراق بدهی با درآمد ثابت می کنند و در دو بازار متفاوت کار می کنند.

عشقی بیان کرد: شخصی که اقدام به خرید سهام کرده، نمی تواند سهام خود را بفروشد و اوراق خریداری کند. ولی اگر ما بازار بدهی را از طریق نهادهای مالی و ابزارهای بدهی توسعه دهیم، در این صورت میزان نقدشوندگی اوراقی را که در بازار بدهی منتشر می‌شود، افزایش می دهیم، در نتیجه می توانیم مطمئن شویم که این اوراق تاثیری زیادی بر روی بازار سرمایه نخواهد داشت.


بیشتر بخوانید:


وی در خصوص برنامه خود برای اطمینان فعالان بازار سرمایه از شفافیت در گردش اطلاعات اظهار کرد: بیش از ۱۰ سال گذشته به سختی می توانستیم از شرکت‌ها گزارش مالی اخذ کنیم، ولی در حال حاضر از نظر کمیت مشکلی در اخذ گزارش از شرکت‌های پذیرفته شده در بورس نداریم، اما مشکل وجود در شفافیت و کیفیت گزارش‌های منتشر شده است. در سازمان بورس اقداماتی در این راستا آغاز شده است، یکی از برنامه‌ها این است که کیفیت اطلاعات منتشر شده توسط شرکت‌های پذیرفته شده در بورس را افزایش دهیم. این اقدام سبب افزایش شفافیت اطلاعات و سهولت در تصمیم گیری سرمایه گذاران در جهت خرید و فروش سهام می شود.

رئیس سازمان بورس ادامه داد: طی سال‌های گذشته به دلیل ابهام در اطلاعات شرکت ها، سرمایه گذاران تصمیمات اشتباهی در خرید و فروش سهام گرفتند و زیان‌هایی را متحمل شدند.

نظر مجید عشقی درباره دخالت دولت در بازار سرمایه

عشقی در پاسخ به این پرسش که از نظر شما دولت در بازار سرمایه چه میزان باید مداخله کند؟ گفت: مداخله دولت در بازارها منجر به انحراف بازارهای مالی شده است؛ لذا دخالت دولت در این راستا که وارد بازار سرمایه شود و سود تضمین شده عاید سرمایه گذاران کند، مورد نظر نیست. بلکه دخالت باید در زمینه افزایش نظارت بر معاملات، انتشار اطلاعات و همچنین دخالت باید در ساز و کار تولید و سودآوری شرکت‌ها صورت گیرد.

به گزار ش نبض بورس، وی در پایان بیان کرد: لازم به ذکر است که، دولت در یکی دو سال اخیر از قیمت گذاری دستوری فاصله گرفته است. با این رویکرد بازار می تواند راه خود را پیدا کند و به سودآوری برسد.

کد خبر 440067

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • تعمیق بازار بدهی در بودجه

    تعمیق بازار بدهی در بودجه

    همچنان یک بخش از بودجه ارائه شده و بخشی ارائه نشده است. در بعد هزینه ها همچنان جزئیات زیادی از بودجه نداریم، در بعد خوراک پتروشیمی‌ها و سوخت جزئیاتی در مورد بودجه ارائه نشده است و...

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =